"Kinderpiirakan" ohjeen löysin täältä Feetun blogista ja se kuulosti niin herkulliselta, että halusin tehdä sitä itsenäisyyspäivän kahville. Koristelin teeman mukaan suomenlipuilla, jotka on valkosuklaata.

Pohja:

6dl sokeria

5dl vehnäjauhoja

2tl vanilliinisokeria

4tl leivinjauhetta

6rkl tummaa kaakaojauhetta

3dl kuumaa vettä

300g margariinia

4 munaa

Sekoita kuivat ainekset keskenään, lisää kiehuva vesi ja sulatettu margariini jauhoseokseen vuorotellen. Sekoita puuhaarukalla viimeisenä kananmunat taikinaan.

Paista 200 astetta, noin 30-35 min.

Jäähdytä piirakkapohja hyvin, lisää päälle voikreemi.

Voikreemi:

150g voita

5dl tomusokeria

4tl vanilliinisokeria

Vatkaa pehmeä voi ja sokerit vaahdoksi. Anna kreemin kovettua esim. jääkaapissa jonkin aikaa, jotta sula suklaa ei sekoitu voikreemin joukkoon.

Kuorrutus:

200g Fazerin sinistä suklaata sulatettuna