Pohjan tein tummista täytekekseistä... tällä kertaa ilman rasvaa... saa nähdä miten toimii leikatessa....

1661333.jpg 1661335.jpg

Vadelmamoussesydämen tein asettamalla pienemmän vuoan (joka on tässä luovasti valmistettu muovisesta piparkakkurasiasta) pohjan päälle ja kaatamalla täyte siihen...

1661336.jpg 1661337.jpg 

Vadelmamoussen hyydyttyä poistin vuoan ja lisäsin daimtäytteen... Koristelua tulossa myöhemmin!

1661340.jpg 1661342.jpg

Pohja 350 g suklaatäytekeksejä jauhettuna

Vadelmamousse -täyte:

1 prk rahkaa

1 prk Flora vispiä vaahdotettuna

2 munanvalkuaista vaahdotettuna

5 dl vadelmia

sokeria maun mukaan

vaniljauutetta

½dl vettä + 2 tl liivatejauhetta

(tämä ohje on tähän (linkki) 4 munan täytekakkuun,

josta ylijääneenä käytin tähän hyydykekakkuun n.3 dl)

 Daim -täyte:

200 g maustamatonta tuorejuustoa

1 prk Flora vispiä vaahdotettuna

1 daimsuklaalevy murskattuna

½ dl kakkaojauhetta

n. 1 dl sokeria

1 dl päärynämehua

½ dl kuumaa vettä + 2 tl liivatejauhetta