....jälleen pienin muutoksin! Tämä alkaa olla kestosuosikki
Pohja:
300g ruisvuokaleipää yleiskoneella murustettuna
75 g rasvaa sulatettuna
kostutukseen 1 dl laimeaa lihalientä
Täyte:
300 g marinoituja lohisuikaleita paistettuna
2 prk ruohosipulituorejuustoa
1 prk kermaviiliä
1 dl sitruunamehua
3 liivatelehteä
Tee näin:
Leipämurska-rasvaseos painellaan irtopohjavuoan pohjalle tiiviisti ja kostutetaan lihaliemellä. Tuorejuustot ja kermaviili sekoitetaan keskenään. Kiehuvaan sitruunamehuun liuotetaan liivatteet ja seos lisätään ohuena nauhana voimakkaasti sekoittaen (esim. sähkövatkaimella) täytteeseen. Täyte kaadetaan vuokaan pohjan päälle. Hyydytetään jääkaapissa n. 4 h.
Kommentit