1259388146_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja:

350 g tummia täytekeksejä murskattuna

Aseta irtopohjavuoan reuna ilman pohjaosaa tarjoiluastialle. Vuoraa reuna reunakalvolla tai leivinpaperilla. Painele keksimurska tiiviisti pohjalle. 

Täyte:

200g ranskankermaa

1 prk Flora vispiä

tomusokeria

vaniljasokeria

½ dl mehua + 4 liivatelehteä

 

jaa täyte kahteen osaan

 

lisää toiseen 100 g valkoista suklaata

ja toiseen 100 g tummaa suklaata

 

Liota liivatelehtiä n. 10 min. kylmässä vedessä, jonka jälkeen liuota ne kuumassa mehutilkassa. Vaahdota Flora vispi, lisää ranskankerma ja sokerit. Lisää vielä liivateseos huolellisesti sekoittaen esim. sähkövatkaimella. Lopuksi lisää suklaat ja kaada varoen pohjan päälle ensin tumma suklaa täyte ja toiseksi valkoinen suklaa täyte. Hyydytä jääkaapissa muutaman tunnin ajan. Koristele esim. suklaa rouheella ja sokerihelmillä.