Pohja:
350 g tummia täytekeksejä murskattuna
Aseta irtopohjavuoan reuna ilman pohjaosaa tarjoiluastialle. Vuoraa reuna reunakalvolla tai leivinpaperilla. Painele keksimurska tiiviisti pohjalle.
Täyte:
200g ranskankermaa
1 prk Flora vispiä
tomusokeria
vaniljasokeria
½ dl mehua + 4 liivatelehteä
jaa täyte kahteen osaan
lisää toiseen 100 g valkoista suklaata
ja toiseen 100 g tummaa suklaata
Liota liivatelehtiä n. 10 min. kylmässä vedessä, jonka jälkeen liuota ne kuumassa mehutilkassa. Vaahdota Flora vispi, lisää ranskankerma ja sokerit. Lisää vielä liivateseos huolellisesti sekoittaen esim. sähkövatkaimella. Lopuksi lisää suklaat ja kaada varoen pohjan päälle ensin tumma suklaa täyte ja toiseksi valkoinen suklaa täyte. Hyydytä jääkaapissa muutaman tunnin ajan. Koristele esim. suklaa rouheella ja sokerihelmillä.
Kommentit