Pohjan tein tummista täytekekseistä... tällä kertaa ilman rasvaa... saa nähdä miten toimii leikatessa....
Vadelmamoussesydämen tein asettamalla pienemmän vuoan (joka on tässä luovasti valmistettu muovisesta piparkakkurasiasta) pohjan päälle ja kaatamalla täyte siihen...
Vadelmamoussen hyydyttyä poistin vuoan ja lisäsin daimtäytteen... Koristelua tulossa myöhemmin!
Pohja 350 g suklaatäytekeksejä jauhettuna
Vadelmamousse -täyte:
1 prk rahkaa
1 prk Flora vispiä vaahdotettuna
2 munanvalkuaista vaahdotettuna
5 dl vadelmia
sokeria maun mukaan
vaniljauutetta
½dl vettä + 2 tl liivatejauhetta
(tämä ohje on tähän (linkki) 4 munan täytekakkuun,
josta ylijääneenä käytin tähän hyydykekakkuun n.3 dl)
Daim -täyte:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 prk Flora vispiä vaahdotettuna
1 daimsuklaalevy murskattuna
½ dl kakkaojauhetta
n. 1 dl sokeria
1 dl päärynämehua
½ dl kuumaa vettä + 2 tl liivatejauhetta
Kommentit