Tällaista kakkua täällä kertaa… Tulipa taas mahdoton into tehdä kakkua :0) - tai no oikeastaan KORISTELLA kakkua!

Ja tämä taiteilunihan sisältää tuorejuustoa, Flora vispiä ja vadelmaa kaakaokääretorttupohjaan (TAAS) rullattuna.

905283.jpg

Ja tässä vielä lisää kuvia...

      sivulta...                              ja vielä pursotukset....

905286.jpg 905285.jpg

 

kuvia tekovaiheista:

904705.jpg 904706.jpg

904723.jpg 904729.jpg

...näitä aineksia on täytteessä. Tuo Sunnuntai kuningatar "tuorejuusto " (UUSI TUTTAVUUS MINULLE) on ihan taivaallista - olisin voinut syödä sen ihan sellaisenaan, nam!

904713.jpg904915.jpg 

Tässä kakku rullattuna ja valmina päälystettäväksi...

904735.jpg 904742.jpg

Päällä on marsipaania, jonka kaulitsin ohueksi levyksi ja nostin kakun päälle kaulinta apuna käyttäen.

904733.jpg 904746.jpg

Marsipaani kakun päällä....    muotoiltuna...

904749.jpg 904758.jpg

koristeita marsipaanista...

904761.jpg 905383.jpg

Tässä kakku vielä viimeisteltynä. Pursotukset on tehty kaksivärisiksi eri tyllilla.

905286.jpg

VALMISTUSOHJE:

pohjan ainekset:

 

3 kananmunaa

1½ dl sokeria

1dl vehnäjauhoja

½dl perunajauhoja

2 rkl kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta

 

täytteen ainekset:

 

1 prk Flora vispiä

1 prk Sunnuntai Kuningatar tuorejuustoa

2-3 dl vadelmia

½ dl sokeria

 

tee näin:

 

vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilöitynä varovasti sekoittaen muna-sokerivaahtoon. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200 asteessa, uunin keskitasolla n. 10-15 min (aika riippuu paljon uunista). Kumoa valmis pohja leivinpaperin päälle. Leivinpaperin päälle kannattaa ripotella sokeria, ettei pohja tartu kiinni leivinpaperiin. Vatkaa Flora vispi, lisää tuorejuusto, vadelmat ja sokeri. Tarkista maku ja lisää sokeria tarvittaessa - vadelmat on pakastettuna yllättävän kirpeitä. Levitä täyte pohjan päälle ja rullaa kääretortuksi.