Tällaista kakkua täällä kertaa… Tulipa taas mahdoton into tehdä kakkua :0) - tai no oikeastaan KORISTELLA kakkua!
Ja tämä taiteilunihan sisältää tuorejuustoa, Flora vispiä ja vadelmaa kaakaokääretorttupohjaan (TAAS) rullattuna.
Ja tässä vielä lisää kuvia...
sivulta... ja vielä pursotukset....
kuvia tekovaiheista:
...näitä aineksia on täytteessä. Tuo Sunnuntai kuningatar "tuorejuusto " (UUSI TUTTAVUUS MINULLE) on ihan taivaallista - olisin voinut syödä sen ihan sellaisenaan, nam!
Tässä kakku rullattuna ja valmina päälystettäväksi...
Päällä on marsipaania, jonka kaulitsin ohueksi levyksi ja nostin kakun päälle kaulinta apuna käyttäen.
Marsipaani kakun päällä.... muotoiltuna...
koristeita marsipaanista...
Tässä kakku vielä viimeisteltynä. Pursotukset on tehty kaksivärisiksi eri tyllilla.
VALMISTUSOHJE:
pohjan ainekset:
3 kananmunaa
1½ dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
½dl perunajauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
täytteen ainekset:
1 prk Flora vispiä
1 prk Sunnuntai Kuningatar tuorejuustoa
2-3 dl vadelmia
½ dl sokeria
tee näin:
vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilöitynä varovasti sekoittaen muna-sokerivaahtoon. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200 asteessa, uunin keskitasolla n. 10-15 min (aika riippuu paljon uunista). Kumoa valmis pohja leivinpaperin päälle. Leivinpaperin päälle kannattaa ripotella sokeria, ettei pohja tartu kiinni leivinpaperiin. Vatkaa Flora vispi, lisää tuorejuusto, vadelmat ja sokeri. Tarkista maku ja lisää sokeria tarvittaessa - vadelmat on pakastettuna yllättävän kirpeitä. Levitä täyte pohjan päälle ja rullaa kääretortuksi.
Kommentit