Tässä taas vaihteeksi suklaamoussekakkua. Tässä versiossa täytteenä on Blåbandin valmiista moussejauheesta tehtyä suklaamoussea ja valkosuklaamoussea. Välillä vähän sieltä mistä aita on matalin.... koristeluidean poimin Marialta
Ja tässä vielä ohje kakkuun:
Pohja:
300g digestivekeksejä
100g margariinia
Täytteet:
2 pss Blåband suklaamoussejauhetta + 2 dl maitoa
4 liivatelehteä
½ dl vettä
2 pss Blåband valkosuklaa-nougatmoussejauhetta + 2 dl maitoa
4 liivatelehteä
½ dl vettä
Tee näin:
Murskaa keksit ja sekoita sulatetun margariinin kanssa. Painele muruseos irtopohjavuoan (28 cm)pohjalle tiiviisti. Huom. vuoraa vuoan pohja leivinpaperilla ja laita myös reunoille leivinpaperisuikaleet, niin kakku on helpompi irrottaa! Liota liivatelehtiä (3 kpl) kylmässä vedessä 10 min. Liuota liivatteet kiehuvaan vesitilkaan. Tee valkosuklaamousse pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää lopuksi hieman jäähtynyt liivateseos. Levitä mousse pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa. Jonkin ajan (n. 3 h) kuluttua voit tehdä suklaamoussen pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää mousseen liivate kuten edellä. Hyydytä jääkaapissa vielä n. 3 tuntia.
Kommentit