Päiväkodin tädeille vietiin herkuteltavaksi ja kiitokseksi kuluneesta vuodesta suklaamoussekakku.

1275375816_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1275375913_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ruusut lähikuvassa!

Pohja:

200g digestivekeksejä

75 g sulatettua laktoositonta margariinia

Täyte:

5 dl laktoositonta kermaa

2 prk (400g) laktoositonta maustamatonta tuorejuustoa

2 levyä (260g) pandan tummaa suklaata

tomusokeria

7 liivatetta (ehkä vähemmänkin olisi riittänyt)

1 dl päärynämehua

Tee näin:

Murskaa keksit ja sekoita sulatetun margariinin kanssa. Painele seos ison (28 cm/halkaisijaltaan) irtophjavuoan pohjalle.
 
Valmista täyte: aloita laittamalla liivatelehdet likoamaan kylmään veteen n. 10 min ajaksi. Vaahdota kerma. Kuumenna mehu ja sulata siihen liivatelehdet, anna hieman jäähtyä. Sulata suklaa ja lisää sulaneen suklaan sekaan tuorejuusto sekä liivateseos. Lisää vielä kermavaahto ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte pohjan päälle ja hyydytä jääkaapissa n. 4 tuntia.