1270551884_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja:

200 g digestivekekesejä murskattuna

75 g margariisia sulatettuna

Täyte:

1 prk (200g) Sunnuntai vanilja "tuorejuustoa"

1 prk Flora vispiä (tai kermaa) vaahdotettuna

130 g valkosuklaata sulatettuna

2 kananmunan valkuaista vaahdotettuna

4 liivatelehteä + ½ dl päärynämehua

Sekoita pohjan aineet keskenään ja painele muruseos irtopohjavuoan pohjalle. Pehmitä liivatelehtiä n. 10 min. kylmässä vedessä. Kuumenna mehu ja lisää liivatteet mehuun. Sekoita vispivaahto + tuorejuusto + sulatettu valkosuklaa + valkuaisvaahto ja lisää vielä liivate-mehuseos täytteeseen. Huom! Sekoita liivateseos nopeasti ja tehokkaasti wink_smile.gif. Kaada täyte keksipohjan päälle ja hyydytä n. 4 h. jääkaapissa.

Koristelussa sokerimassaa.