Pohja:
200 g digestivekekesejä murskattuna
75 g margariisia sulatettuna
Täyte:
1 prk (200g) Sunnuntai vanilja "tuorejuustoa"
1 prk Flora vispiä (tai kermaa) vaahdotettuna
130 g valkosuklaata sulatettuna
2 kananmunan valkuaista vaahdotettuna
4 liivatelehteä + ½ dl päärynämehua
Sekoita pohjan aineet keskenään ja painele muruseos irtopohjavuoan pohjalle. Pehmitä liivatelehtiä n. 10 min. kylmässä vedessä. Kuumenna mehu ja lisää liivatteet mehuun. Sekoita vispivaahto + tuorejuusto + sulatettu valkosuklaa + valkuaisvaahto ja lisää vielä liivate-mehuseos täytteeseen. Huom! Sekoita liivateseos nopeasti ja tehokkaasti . Kaada täyte keksipohjan päälle ja hyydytä n. 4 h. jääkaapissa.
Koristelussa sokerimassaa.
Kommentit