1270549884_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja:

200g digestivekeksejä murskattuna

75g margariinia sulatettuna

Täyte:

1 prk sunnuntai vanilja"tuorejuustoa"

1 prk Flora vispiä

200g dajm-suklaata

½ dl kaakaojauhetta

½ dl päärynämehua

4 liivatelehteä

Sekoita sulatettu rasva ja keksimurska ja painele seos irtopohjavuoan pohjalle tiiviisti. Minulla on tapana jättää vuoan pohjaosa pois ja kasata kakku suoraan tarjoiluastian päälle (tässä tapauksessa pahvin + kakkupaperin päälle) eli käytän vain irtopohjavuoan reunaosaa ja (tällaista)reunakalvoa. Helpottaa kakun irrottamista ja siirtämistä.

Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen n. 10 minuutiksi. Rouhi Dajm-suklaa pieneksi, vaahdota Flora vispi, kuumenna päärynämehu kuumaksi esim. mikrossa ja liuota liivatteet mehuun. Sekoita Flora vispi vaahto + tuorejuusto + kaakaojauhe + suklaarouhe. Lisää vielä liivate-mehu-seos voimakkaasti sekoittaen esim. sähkövatkaimella. Kaada täyte keksipohjan päälle, tasoita ja laita jääkaappiin hyytymään n. 4 h ajaksi. Koristele.