Pohja:
200g digestivekeksejä murskattuna
75g margariinia sulatettuna
Täyte:
1 prk sunnuntai vanilja"tuorejuustoa"
1 prk Flora vispiä
200g dajm-suklaata
½ dl kaakaojauhetta
½ dl päärynämehua
4 liivatelehteä
Sekoita sulatettu rasva ja keksimurska ja painele seos irtopohjavuoan pohjalle tiiviisti. Minulla on tapana jättää vuoan pohjaosa pois ja kasata kakku suoraan tarjoiluastian päälle (tässä tapauksessa pahvin + kakkupaperin päälle) eli käytän vain irtopohjavuoan reunaosaa ja (tällaista)reunakalvoa. Helpottaa kakun irrottamista ja siirtämistä.
Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen n. 10 minuutiksi. Rouhi Dajm-suklaa pieneksi, vaahdota Flora vispi, kuumenna päärynämehu kuumaksi esim. mikrossa ja liuota liivatteet mehuun. Sekoita Flora vispi vaahto + tuorejuusto + kaakaojauhe + suklaarouhe. Lisää vielä liivate-mehu-seos voimakkaasti sekoittaen esim. sähkövatkaimella. Kaada täyte keksipohjan päälle, tasoita ja laita jääkaappiin hyytymään n. 4 h ajaksi. Koristele.
Kommentit