Huippuhyvät juustosarvet, jonka ohjeen olen lainannut Hellapoliisilta. Toisissa täytteenä aurajuustoa.

Ohje:

4 dl vehnäjauhoja
4 dl juustoraastetta
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
150 g margariinia
1,5 dl vettä

Nypi pehmeä rasva ja kuivat aineet keskenään. Sekoita joukkoon vesi. Huom. älä vaivaa enempää kuin on välttämätöntä. Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse ne pyöreiksi levyiksi. Leikkaa levyt terävällä veitsellä kahdeksaan sektoriin (tässä toimii loistavsti myös pizzaleikkuri). Tässä vaiheessa voi laittaa palan aurajuustoa palojen päälle, jonka jälkeen kääri sarvet aloittamalla käärimisen leveämmästä päästä. Voitele munalla ja ripottele pinnalle juustoraastetta tai auringonkukansiemeniä. Paista 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Minä tarjoilin näitä kuopuksen ristiäisissä eli sopivat mielestäni loistavasti myös juhlatarjoiluksi. Nämä sarvet poikkeavat tavallisesti tekemistäni sarvista siten, että nämä eivät ole ns. sämpylämäisiä. Tätä taikinaa olen soveltanut myös piirakanpohjiin.