2125586.jpg

Pohjana suklaatäytekeksejä koneella murskattuna... eli en lisännyt rasvaa, sillä keksitäyte toimii rasvan tilalla riittävän hyvin.

Täytteessä 1 levy fazerin tummaasuklaata, 1 prk mascarponejuustoa, 1 kuohukerma vaahdotettuna, hiukan tomusokeria makeuttamiseen, vaniljasokeria maustamiseen ja n. 1 dl päärynämehua, johon liuotin 4 kylmässä vedessä pehmitettyä liivatelehteä. Seos oli melko litkeää ja tasoittui sen vuoksi helposti.

Päällä on punaherukoista paseerattua ja mansikalla maustettua sosetta, johon lisäsin reilusti sokeria. Seoksen hyydytin 5 liivatelehdellä (vähemmänkin olisi riittänyt). Oikaisin sen verran, että liuotin pehmitetyt liivatteet suoraan kuumaan marjasoseeseen.

Maku on ihanan vahvan suklainen, marjahyytelö tasapainottaa tuhtia makeutta sopivasti. Koristeluun en tällä kerralla panostanut ollenkaan.....