Pohjana suklaatäytekeksejä koneella murskattuna... eli en lisännyt rasvaa, sillä keksitäyte toimii rasvan tilalla riittävän hyvin.
Täytteessä 1 levy fazerin tummaasuklaata, 1 prk mascarponejuustoa, 1 kuohukerma vaahdotettuna, hiukan tomusokeria makeuttamiseen, vaniljasokeria maustamiseen ja n. 1 dl päärynämehua, johon liuotin 4 kylmässä vedessä pehmitettyä liivatelehteä. Seos oli melko litkeää ja tasoittui sen vuoksi helposti.
Päällä on punaherukoista paseerattua ja mansikalla maustettua sosetta, johon lisäsin reilusti sokeria. Seoksen hyydytin 5 liivatelehdellä (vähemmänkin olisi riittänyt). Oikaisin sen verran, että liuotin pehmitetyt liivatteet suoraan kuumaan marjasoseeseen.
Maku on ihanan vahvan suklainen, marjahyytelö tasapainottaa tuhtia makeutta sopivasti. Koristeluun en tällä kerralla panostanut ollenkaan.....
Kommentit