....jälleen pienin muutoksin! Tämä alkaa olla kestosuosikki

Pohja:

300g ruisvuokaleipää yleiskoneella murustettuna

75 g rasvaa sulatettuna

kostutukseen 1 dl laimeaa lihalientä

Täyte:

300 g marinoituja lohisuikaleita paistettuna

2 prk ruohosipulituorejuustoa

1 prk kermaviiliä

1 dl sitruunamehua

3 liivatelehteä

Tee näin:

Leipämurska-rasvaseos painellaan irtopohjavuoan pohjalle tiiviisti ja kostutetaan lihaliemellä. Tuorejuustot ja kermaviili sekoitetaan keskenään. Kiehuvaan sitruunamehuun liuotetaan liivatteet ja seos lisätään ohuena nauhana voimakkaasti sekoittaen (esim. sähkövatkaimella) täytteeseen. Täyte kaadetaan vuokaan pohjan päälle. Hyydytetään jääkaapissa n. 4 h.